torsdag den 31. marts 2016

Dagbog d. 31. marts

Udarbejdet af Simone, Fie, Maika, Camilla og Katrine


Vi har tidligere fået et godt udbytte ud af at dele os op i mindre grupper, så det gjorde vi også i dag. Vi delte os op i 2+2+1, og gennemgik derefter hinandens arbejde sammen. De to to-mandsgrupper arbejdede med indlæg om henholdsvis tema 1 og tema 2, mens Katrine arbejdede på et indlæg om stigmatisering.

Vi snakkede en del om, at vi har haft svært ved at finde ud af, hvornår et tema sluttede og et andet begyndte, og derfor faktisk ikke rigtig vidste hvad hverken tema 2 og 3 handlede om. Der mangler en form for opsamling efter hvert tema, og en introduktion til det nye tema. Det ville gøre det muligt for os at være mere opmærksom på, hvor i undervisningen det enkelte tema træder frem.

I forlængelse af vores snak til sidste vejledning omkring planlægning og prioritering af gruppearbejdet, har vi i dag planlagt gruppearbejde for de næste 14 dage. Vi mangler at finde ud af, om klinik-timerne mandag d. 11 april er afsat til noget specielt. Hvis ikke de er det, er det planen, at vi holder studiedag hjemme den dag, samt fredag d. 8 april. Alle studiedage derudover er det planen at vi mødes og arbejder på bloggen, eller læser op til eksamen sammen. Viser det sig, at vi får behov for at læse hjemme, kan vi planlægge det løbende.

Vi mødes kl. 9.00 tirsdag d. 5. april til gruppearbejde. Her skal vi:
  • Arbejde på et indlæg omkring arbejdsmetoder og processer
  • Lave indlæg om fremtidsværkstedet som metode
  • Evt. opsamling af punkter fra vejledning d. 1. april

Vi har haft nogle gode snakke i løbet af dagen, som desværre ikke er nået på bloggen. Det skyldes mere eller mindre alene det, at det ville være alt for tidskrævende at dokumentere vores diskussioner, samt at det kan være afbrydende for arbejdet at skulle stoppe op for at dokumentere processen.

Vi synes selv at vi har nået rigtig meget i dag, og har fået et rigtigt godt udbytte af dagens arbejde :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar