onsdag den 16. marts 2016

Refleksioner til femte vejledning

Udarbejdet af Maika, Fie, Katrine, Camilla og Simone

Vi synes arbejdsbyrden bliver ved at vokse, særligt fordi vi ikke føler, at vi bliver rigtig færdige med noget, da vi altid kan uddybe yderligere. Ærlig talt har vi taget for let på gruppearbejdet på vores studiedage, og burde have mødtes oftere, for at arbejde mere med bloggen og dens indhold. Vi kan mærke, at den sidste tid op til eksamen bliver presset, hvis vi gerne vil levere en blog med indhold af god kvalitet, og i forlængelse heraf har vi aftalt, at vi vil prioritere bloggen og gruppearbejdet i højere grad fremover. Vi var lidt ærgerlige over, at det i dag kom til at fremstå som om vi havde problemer med at finde tid til gruppen grundet arbejde, da det ikke tidligere har været et problem.

Efter hver vejledning føler vi det ofte lidt som 2 skridt frem og et tilbage. Der kommer altid ekstra punkter på vores to-do liste, ligesom vi også altid føler, at vi får af vide, at vores indhold kan uddybes yderligere. Vi savner lidt indimellem at høre, at noget vi har lavet, lever op til Annes forventninger, og behøver uddybes yderligere.

Det er vigtigt, at selv får meldt ud, hvilket arbejde Anne kan forvente at se fra os, fx ligesom da vi i dag meldte klart ud, at vi ikke ville optage vores samtaler, fordi det ville være for tidskrævende. Det hjælper os også til at prioritere i de mange opgaver, som vi af og til føler der er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar